Spoznajte

Restavracijo Idila

Restavracija IDILA se nahaja pod idilično vasico Padna, ki je oddaljena 10km iz Kopra proti hrvaški meji ob šmarski cesti in 12km iz smeri Portoroža. Z velikim parkirnih prostorom smo poskrbeli za vaše brezskrbno parkiranje večjega števila avtomobilov in avtobusov. S tremi različnimi dvoranami skupne zmogljivosti 300 sedežev, nudimo gostoljubnost gostom z različnimi željami. Poleg a'la carte gostov na kosilu in večerji sprejemamo zaključene družbe ob raznih slavnostih in agencijske goste. Z dobro postrežbo kvalitetne hrane in izbranih odprtih in buteljčnih vin se trudimo ustreči željam in zahtevam. Za zabavo naših gostov prirejamo sobotne večere evergreenov. Na prijetnem plesišču vam ob živi glasbi omogočamo zabavo in ples do jutranjih ur. Pripravljamo tako mesne jedi kot morske na žaru ali v pečici. Posebej priporočamo jedi pripravljene na zunanjem žaru na oglje in sicer biftek, fiorentino, club steak, roastbeef,...

Odkrijte naše specialitete

Odpiralni čas

Pokličite za rezervacijo

Sreda - Nedelja

12:00 - 21:00

Ponedeljek, Torek

Zaprto

Sobota

12:00 - 22:00

Preizkusite

Naše specialitete

Ponudba restavracije IDILA obsega širok izbor rib, školjk, in rakov saj nam bližina morja omogoča vsakodnevno dobavo svežih zalog. Vsekakor nam niso tuje tudi mesne specialitete. Posebej priporočamo skrbno pripravljeno ribo v pečici ali tartufe na razne načine. Zraven se priležejo odlična odprta in vrhunska buteljčna vina. Z veseljem prisluhnemo željam naših gostov in jedi pripravimo po vašem okusu. Za vas pripravimo različna praznovanja. Imamo dolgoletne izkušnje z organiziranjem poročnih kosil in večerij, obletnic vseh vrst, rojstodnevnih zabav, poslovnih kosil in drugih pogostitev za zaključene družbe. Tako vam na vašo željo uredimo vse do zadnje potankosti. Poskrbimo za jedilnik po vaši želji, dekoracijo in okrasitev prostora. Poleg tega imamo prostor z odrom za glasbenike, kjer lahko poskrbimo za glasbo v živo, ali pa si to zagotovite sami. Sam prostor je zelo primeren za zaključene družbe. Tako poskrbimo za vzdušje, da boste te trenutke ohranili v najlepšem spominu.

Preglejte galerijo slik

Galerija

Slika je vredna tisoč besed

Rezervacija

Rezervirajte mizo preko spleta

Obrazec za rezervacijo

Uporabite spodnji obrazec za povpraševanje o rezervaciji. Potrditev rezervacije prejmete po e-pošti.

PODATKI O REZERVACIJI

VAŠI PODATKI

Kje nas najdete

Kako do nas

Restavracija Idila se nahaja na regionalni cesti Koper - Šmarje - Dragonja, cca 15km iz Kopra in 12km do Portoroža. Dostopna je z osebnim avtom ali avtobusom. Za goste restavracije je na voljo veliko brezplačnih parkirnih mest.

Naša lokacija

© Restavracija Idila 2024 . Vse pravice pridržane.
Izdelava strani: mikrotronik

Na vrh strani